«SUPERNATION 2013-2023» у Києві та Львові

«SUPERNATION 2013-2023» у Києві та Львові

Валерій Харчишин: «Мене надихнули згадати Supernation одразу кілька людей, які „несподівано” почули наші „нові пісні” на радіо та ТБ. Те, що для ДР є очевидним з 2014-го, для них було дивним. Але друзі були щиро здивовані, що пісні написані 9 років тому. Хоч в альбомі Supernation війна не є основною темою і ці пісні не були почутим в 2014-му, вони говорили саме про актуальність пісень, натхненних війною. Ми не написали жодної пісні про „Байрактар“ від початку повномасштабного вторгнення, ми кричали про це набагато раніше, але, на жаль, музичні редактори і суспільство були не готові чути занадто „політизовані і не на часі“ пісні. Сьогодні ми хочемо заглянути в історію, вказати на причинно-наслідкові зв’язки, аби подібна війна не повернулася більше ніколи».

Основне наповнення концертів складуть пісні альбому Supernation, робота над яким почалася у 2013 році з пісні «Назавжди/НаНаМаНа». У піснях альбому прослідковується гостра критика влади та оголені почуття воєнного стану, а треки «Я чую» та «Хто, якщо не ти?» у нинішніх реаліях звучать, як повчальний висновок та вирок байдужості.

Також на концертах пролунають й улюблені хіти «Другої Ріки» в традиційному «другоріковському» звучанні, за яким сумують прихильники, поки гурт гастролює з акустичною програмою. 

Музиканти зазначають, що мета виступів на 10-ому році протистояння росії та 2-ому – повномасштабної війни, не просто розважити та підняти настрій, а надати заряд енергії та сили для подальшої боротьби. 

Придбати квитки можна на сайті.

Слідкуйте за новими анонсами на наших сторінках в соціальних мережах: Facebook, Instagram.