«ІНША РІКА» повертається

«ІНША РІКА» повертається

8 жовтня у київському МЦКМ «Жовтневий Палац» відбудеться благодійний акустичний концерт українського рок-гурту «Друга Ріка». Виступ пройде у рамках туру «ІНША РІКА», який було зупинено через повномасштабне вторгнення росії в Україну. Частина зібраних коштів буде направлена на підтримку ЗСУ.

«ІНША РІКА» – це улюблені пісні гурту в акустичному виконанні, серед яких «Три хвилини», «Сьомий день», «Фурія», «Секрет», «Так мало тут тебе» та інші. Це знайома всім енергетика гурту, але нетрадиційно нове звучання – глибоке, чуйне, з акцентом на вокал та чистий звук інструментів.

«Якщо хтось коли-небудь запитає мене, який концерт чи який тур ви переносили найчастіше, я неодмінно скажу, що це тур «ІНША РІКА», який ми переносили двічі, і зараз ми повертаємося до цих концертів, не дивлячись на воєнний стан в країні. Причини прості: ми маємо певні зобов’язання перед всіма, хто придбав квитки, а також продовжуємо свою благодійну діяльність, так як потреби ЗСУ не зменшуються», – прокоментував відновлення туру фронтмен гурту Валерій Харчишин. 

Акустичний концерт в Києві стане першим в рамках туру «ІНША РІКА», надалі гурт планує відіграти й інші перенесені концерти. Слідкуйте за новими анонсами на сторінках гурту в соціальних мережах: Facebook, Іnstagram.

Придбати квитки можна на сайті.

Подія у Facebook.