«Друга Ріка» зіграла онлайн для всієї України

«Друга Ріка» зіграла онлайн для всієї України

Незвичний виступ рокери вирішили подарувати своїм прихильникам напередодні великого всеукраїнського туру на честь двадцятиріччя гурту.

Кінець 2015—початок 2016  можна охарактеризувати, як час цікавих музичних експериментів в історії «Другої Ріки». Початок їм поклала нова концертна програма, створена прихильниками на прохання музикантів. Тепер хлопці з «Другої Ріки» знають з точністю майже до 100%, що саме бажають почути слухачі на концертах, адже саме вони склали оновлений сет-лист. Аншлаговий виступ у Києві довів - пісні було обрано вірно. Тепер час почути їх і іншим містам.

Другим експериментом став онлайн-виступ в київському штабі ВКонтакті. Вперше за свою історію гурт зіграв для користувачів соцмережі. Приєднатися до онлайн-трансляції міг будь-хто – зробити це було можна на офіційній сторінці «Другої Ріки». Музиканти не тільки виконали улюблені пісні мільйонів українців, а ще й дали відповідь на питання, що цікавлять їхніх шанувальників найбільше. Ніхто з українських рокерів ще ніколи не грав концерту у соцмережі, тож «Друга Ріка» була першою.

Валерій Харчишин:

Усе дуже просто. З усіх груп на соціальних ресурсах, що ми маємо, у ВКонтакті - найбільша. Тому, ми вирішили віддячити нашим підписникам і, відповідно, щось добре для них зробити. Хотіли спочатку кожному надіслати по штуці баксів, але спробували відмазатися невеличким виступом.

Подивитися виступ цілком можна у офіційній спільноті гурут ВКонтакті: vk.com/drugarika