Найкращий трек напередодні найкращого альбому

Найкращий трек напередодні найкращого альбому

Тепер можна сказати із впевненістю нова платівка «Друга Ріка» буде рок. Сингл «ТИ Є Я» – це драйвовий поп-рок з домішками інді. Трек отримав навіть дві назви: офіційну, про яку все зрозуміло без додаткових коментарів, і ще одну – «Cu r va»

Curva – в перекладі з іспанської «крива», але на мові нашого гурту –  це значить «небездоганна». Це трек про кохання, яке приходить тоді, коли його чекаєш найменше. Емоційний стан без якого, ймовірно, могло б бути і краще, проте від нього ніхто не застрахований.

Валерій Харчишин:
«Цього разу все на диво легко. Просто, це - найкраща пісня, яку хто-небудь колись написав. І ми дякуємо, що Боги і музи обрали для неї саме нас. Правда, я не розумію, чому і за що? Мабуть тому, що ТИ Є Я.»

Трек «ТИ Є Я», як і попередні сингли «Монстр» та «Ангел», увійдуть до нової платівки гурту – «Піраміда». Реліз першого за три роки лонгплею заплановано на кінець 2017. Незадовго до його виходу почуту «Другу Ріку» можна буде у Данії та Норвегії, а от для українських фанів ми плануємо акустичне шоу у Київському Freedom вже 30 вересня!

Придбати трек на iTunes